Vettä sataa. On satanut jo varmaan kaksi viikkoa. Eikä mitään pientä tihkua, vaan kaatosadetta. Plääh. Ulkona on aina pimeää, likaista ja MÄRKÄÄ. Kesästä asti olen odottanut, että saan laittaa kotiin joulua. Huomenna on joulukauden avajaiset ilotulituksineen ja yleensä samana viikonloppuna joulu saapuu koristeineen ja valoineen myös meille. Nyt joulufiilis on täysin kateissa. Suoraan sanottuna v***taa koko tuleva joulu. Olkoon koristeet kaapissa. 

Hermot on ollut hurjan kireällä pari päivää, ei kiinnosta yhtään mikään. Ärsyttää, kun asiat seisoo paikallaan ja koko ajan joutuu pelkäämään ja miettimään mitä tässä oikein tapahtuu. Ärsyttää, kun mies ei ymmärrä ikinä mistään mitään, tänäänkin nähtiin aamulla ehkä kaksi minuuttia ja jo siinä oli tarpeeksi. En voi käsittää miten aikuinen ihminen ei osaa sanoa aamulla huomenta ja lähtiessään vaikka heippa. Tuommoinen käytös saa minut ihan raivon partaalle.

Tänään ( kään ) ei siis ole hyvä päivä. Mutta toivottavasti teillä on joulu fiilis kohdallaan ja ehkä se löytyy vielä minullekin jostakin...