Tämä joka päivä kirjoittaminen alkaa käydä jo ihan työstä, heh, mutta jatketaan, jatketaan...

Aamulla herättiinkin jo klo 6.20. Neiti teki niin isot "yllätykset" unissaan housuun, että meni vaihtoon lakanatkin. Tällaista ei ennen olekaan nukkuessa ollut, johtuu nyt varmasti tuosta antibiootista, vaikka käytössä on maitohappobakteeritkin. No, ei tätä toivon mukaan enää kauaa kestä.

Eilen keskiviikkona olisi muuten normaalisti ollut meidän perhekerho, kiva olisi ollut kertoa myös kerhokuulumisia, mutta näin hiihtolomaviikolla sellaisia ei ole.

Mutta jatketaan...Normaalit aamupesut yms. tehtiin ja mä tosiaan yöllä olin saanut älyttömän kurkkukivun, nuhan ja päänsäryn, ei kivaa :( Neiti katsoi pikkukakkosta, mutta oli kyllä kokoajan aika kiukkuava. Aamu-unien jälkeen lähdettiinkin käymään mummon ja ukin ( mun vanhempien ) luona rattailla. Kiva oli käydä moikkaamassa mummoa ja ukkia ja siellä olivat myös vanhimman siskoni kolme lasta, 4- ,2- ja kohta 9-vuotiaat serkut, ihania tenavia <3

Sit taas kotiin ruuanlaittoon ja syömään! Neiti rullailee aina kamalaa vauhtia keittiöstä eteiseen ja olkkariin kävelytuolillaan ja hihkuu mennessään. Tänään tosin kiukkusi aikalailla siinäkin. Höh.

Olin jo kovasti odottanut pääseväni kunnon vaunulenkille, tällä viikolla ei olla käyty ollenkaan, ensin tytön kipeytymisen vuoksi, sitten jäin tekemään lumitöitä, kun neiti veteli sikeitä vaunuissa, enkä jaksanut enää lenkkeillä ja nyt sit tämä oma flunssa, joten taas jäi lenkit tekemättä. Onneksi tyttö kuitenkin nukkuu vaunuissa ilman lenkkeilyäkin, näin ei vielä vähän aikaa sitten ollut. Tai on hän nukkunut vaunuissa aina hyvin, kunhan ensin on kävelty n.tunti :)

Päikkärit menikin ihan tämän viikon malliin, eli hyvin ja unta riitti klo 12- 14.15, vähän aijempaa vähemmän, mut kai ihan riittävästi.

Sitten leikittiinkin piiiitkän kaavan mukaan lattialla, siis istuen jälleen. Muuten ei tyttö siellä viihdy, joten jos ei ala liikkumaan istualleen, niin ei varmaan liiku koskaan :/ 

Mies kotiutuikin tänään jo viiden maissa, outoa ;) Tosin kävi vaan hetken piipahtamassa ja lähti sitten viemään poitsuani jäähallille. Neiti oli tasasen kiukkuinen kokoajan. Ei oikein viihtynyt muualla kuin minun sylissä. Toivottavasti antibiootit on vaikuttanut ja kiukku ei johdu tulehduksesta. Useinhan neiti on kiukkuinen, joten ei tämä mitään uutta ole :)

Ruoka-aikaan meillä olikin käymässä meidän entinen naapuri, ihana höpsö "setä", meidän hyvä kaveri ja suu aukesikin todella hyvin. Tosin ruokana oli myös neitin lempparia, kasviskinkkuherkkua. Korvatulehduksen puhkeamisen jälkeen tyttö ei ole suostunut nielemään lainkaan hedelmäsoseita, outoa?!?

Illalla kävi vielä ( appi ) ukki ;) Vähän tyttö on alkanut näyttää vierastamisen merkkejä tai sitten se viihtymättömyys johtui vaan tämän päivän kiukkuamisesta. Tiedäppä näistä.

Iltapuuron aikaa tämä ystävämme oli edelleenkin meillä ja puuro upposi ihmeen helposti, pitää kai aina haalia joku ohikulkija meille ruokailun ajaksi ;)

Iltatoimet normaalisti, pesut, rasvaus ( Neitillähän on tosi hyvä iho ollut aina, joten en rasvaile kuin pesun jälkeen vaippa-aluetta ja joskus poskia ) lääke, unilaulu ja nukkumaan <3

Yöt on tosiaan mennyt lääkkeen aloituksen jälkeen hyvin, tyttö syö 2- 4 kertaa, mutta ei oikastaan edes käy hereillä. Tosin tuo mahalleen kääntyminen ja istualleen nouseminen on nyt mukana tuolla unissakin. Vähän väliä hän vänkää mahalleen ja minä sitten tuupin häntä takaisin selälleen / kyljelleen. Ei nimittäin sitten mahallaan osaa nukkua, vaan herää välittömästi. Tyttöhän nukkuu minun vieressä ja joka yö kun käyn vessassa ja tulen takaisin huoneeseen, hän kojottaa mahallaan, ihana kalju pää pystyssä vaan töröttää siellä keskellä sänkyä ja tyttö katselee isoilla silmillään ovelle päin, ihana näky <3 Onneksi sitten kuitenkin jatkaa uniaan samantien kun vaan käännän hänet selälleen.