Kesä menee niin hurjaa vauhtia, ettei millään ennätä tähän koneelle. Mutta nyt ainakin yritän.

Kylläpä on ollut hurjan lämmintä, mittari näyttää 29,4 astetta, huoh. Mutta hyvä näin, kyllä tänä kesänä on paleltanutkin :)

Ollaan käyty uimassa lähes päivittäin, neiti viihtyy järvessä tosi hyvin, mikä ei yhtään yllätä. Nyt tosin on muutaman päivän pakollinen tauko, kun neiti sairastui kesäflunssaan, enkä viitsinyt kuumeisena uimaan viedä. Nyt onneksi jo kuume on poissa, nuha ja yskä vaivaa edelleen, mutta minkäs teet. Matot on pesty, mukavaa puuhaa niin minusta kuin neitistäkin. Lattialle en niitä puhtaita mattoja laita kun vasta joskus syksyllä!

Ulkona ollaan varmaan 10 tuntia päivässä, mitenkähän sitä päästään taas normi rytmiin, kun ensi viikon jälkeen työt alkaa?

Lomaprojektit on sujuneet hyvin. Ruokailut tökkii tällä hetkellä, varmaan ( toivottavasti ) syynä on tuo flunssa ja tämä paahtava helle. Päiväunien kanssa ei ole ollut mitään ongelmia, neiti nukkuu 1,5-2 tuntia. Pottatouhut menee välillä tosi hyvin, niin ettei kastu yhdetkään housut ja välillä niin, että kastuu kaikki housut. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... Tutista ei olla edes yritetty päästä eroon. Ehkäpä ne annetaan sitten vaikka joulupukille.

Kotieläinpihassa kävimme viime viikolla ja kivahan niitä kanoja, possuja, lampaita, kissanpentuja, hevosia jne. oli taas katsella. Mukavin oli kuulema neitin mielestä "iso lehmä", vaikka minä olen vähän toista mieltä.

Mies on nyt toista viikkoa lomalla ja neiti on viihtynyt oikein mainiosti isänsä kanssa tuolla ulkona auto- ja vähän piharemontissakin. Ja sen kyllä huomaa, että remonttia on tehty, kun illalla saan hänet suihkuun pyydystettyä.

Huomenna lähdemme lomareissuun. Koko perhe, laivalla Tallinnaan. Ihanaa!!!

Kotiinpalattua onkin sitten edessä raskas päivä, ukin hautajaiset :(

Eräänä aamuna joku naapurin kissa oli tappanut linnun meidän takapihalla. Vastassa oli vaan iso kasa höyheniä. Neiti tuumasi ne nähdessään, että "äiti kato, harakan hiukset!" ;)

Lämmintä kesän jatkoa ihan jokaiselle!!!