Tämä kuukausi ei paljon selittelyjä kaipaa. Olemme saaneet nauttia ihan mielettömän kuumasta heinäkuusta. Olemme viettäneet neitin kanssa lähes joka päivä useita tunteja uimarannalla lämpimästä uimavedestä nauttien. Olemme syöneet paljon jäätelöä ja juoneet litrakaupalla vettä. Mansikat on pakastettu, samoin äitini poimimat vatut. Kesäloma kelit eivät olisi voineet parempia olla.

Koti on saanut lomailla siivouksesta, kun ei ole yksinkertaisesti jaksanut mitään ylimääräistä tämän kuumuuden keskellä. Piha ja kukat näyttävät järkyttäviltä, kun omalla pihalla ei juuri ole voinut kuumuuden takia ulkoilla, puhumattakaan mistään kitkemisestä. Vettä ei ennätä, eikä jaksa kukille kantaa niin paljon, että ne hengissä pysyisivät. Mutta en valita. Tämä heinäkuu on ollut oikeasti pitkästä aikaa ihan oikea kesä lämpötilojen suhteen.

Tallilla on hikoillut niin hevonen, kuin me ratsastajatkin. Koira parka ei halua ulkoilla juuri lainkaan ja kissatkin vaan makoilevat mahdollisimman viileässä paikassa.

Töille en ole suonut ajatustakaan. Kaikki lelujen järjestelyt yms. ovat tekemättä, mutta ei sekään haittaa. Kyllä ne vielä ennättää. Tässä kuussa mä oon ollu niin lomalla :)